Met een gedegen vakkennis van ruim 28 jaar ervaring en een uitmuntende expertise op het gebied van elektrische fietsen is het verlangen om een eigen merk fiets te ontwikkelen ontstaan en sinds 2016 gerealiseerd. Het beoogde doel? Een kwalitatief hoogstaande E-bike op de markt brengen die afsteekt door een scherpe en eerlijke prijs en-kwaliteitsverhouding.  Dat dit doel is bereikt daar getuige de vele enthousiaste Button Cycle gebruikers van.
Echter anticiperen we graag op de blijvende ontwikkelingen binnen de fietstechniek. Daarmee blijven we scherp en word er achter de schermen voortdurend gewerkt aan nieuwe innovaties ten behoeve van het Button Cycle assortiment!


Fysieke winkel

 

Button Cycle is hét eigen merk van Knop Tweewielers en word vanuit onze eigen fysieke winkel gevestigd te Kruiningen en website verkocht. 
Welkom in onze showroom waar u geheel vrijblijvend een proefrit kan maken en wij u onder het genot van een vers bakje koffie of thee van informatie kunnen voorzien. Onze naam is met onze fiets verbonden wat ons reden temeer geeft onze uiterste best te doen om zowel in kwaliteit, degelijkheid als prijs uit te blinken.


Rechtstreekse levering

 

Knop Tweewielers onderscheid zich als tweewielerspeciaalzaak met de Button Cycle doordat deze fietsen rechtstreeks aan u, de consument, geleverd word waardoor u profiteert u van een uiterst scherpe prijs!

Wij garanderen u een scherpe prijs en daartegenover een eerlijke en uiterst degelijke kwaliteitverhouding!

 


Alleen het beste is goed genoeg

 

Wij hechten zeer veel waarde aan kwaliteit.
Met de Button Cycle maken wij, gelijk aan diverse gerenommeerde merken, uitsluitend gebruik van A-merk onderdelen. Al onze fietsen worden daarnaast vakkundig rijklaar gemaakt en afgeleverd. Ook online bestelde fietsen worden geheel rijklaar gemaakt.